ERIKA FAY NICOLE

"Living is not worth it if you don’t find something that’s more important than life itself”

My name is Erika Fay Nicole and I'm CEO and Founder of EFNcommunication. I am a journalist, entrepreneur, and luxury hospitality, lifestyle and food&wine expert.

Dopo essermi laureata all’Università di Bruxelles in Scienze Politiche e Relazioni Internazionali, la mia voglia di confrontarmi con il mondo, mi ha portato a New York, dove ho avuto l’opportunità di lavorare presso le Nazioni Unite nel Dipartimento di Pubblica Informazione, sviluppando il loro programma di video interviste tuttora attivo.

Rientrata in Italia nel 2016, ho lanciato un nuovo format di video interviste, improntato alla mia passione per il food&wine e l’ospitalità di lusso. Nel 2018 ho collaborato nella realizzazione del programma televisivo nazionale “Venice is Cooking”, andato in onda su Italia 7Gold, di cui sono stato co-autrice e conduttrice. Dal 2020 ho curato la rubrica hospitality e food&wine per Genius People Magazine.

In 2020 I opened EFNcommunication as a response to the need for a new era of communication. We provide strategic consultancy for luxury brands in the hospitality and lifestyle sector using the EFNmethod, which puts human relationships at the forefront of everything we do, and allows us to aid clients in telling the stories that lay behind their brands. We use partnerships and collaboration to find harmonious synergies that build brands and relationships simultaneously.

Throughout my whole life, I have known one thing to be true: people come first. I hope you enjoy my content and feel the inspiration behind my work.

Some collaborations